Streeksoft, gespecialiseerd in IT consultancy en software ontwikkeling, is een jong en dynamisch bedrijf afkomstig uit de Streek in West-Friesland (Noord-Holland, géén Friesland). Streeksoft is medio 2012 opgericht door Frits Bosschert, nadat hij zijn master-diploma Information Sciences aan de Vrije Universiteit te Amsterdam had behaald (na een afstudeerproject bij TomTom).

We hebben al vele jaren ervaring met het ontwikkelen van websites, dynamische web applicaties, desktop software en met mobiele apps (Android / iOS). Daarnaast hebben wij ook ervaring met andere aspecten binnen software ontwikkeling, zoals requirement engineering of software testen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over verschillende ICT-zaken, zoals Wi-Fi netwerken, ICT beheer, security, print-oplossingen, kassa-systemen en VoIP.

Streeksoft staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, KvK-nummer: 54868076.

De Streek

De Streek omvat de dorpen tussen de steden Hoorn en Enkhuizen: Blokker, Westwoud, Hoogkarspel, Lutjebroek, Grootebroek en Bovenkarspel. Hoewel het bedrijf is in Grootebroek, een kantoor heeft in Enkhuizen, staan we open voor klanten en opdrachten uit heel Nederland. Mocht u op zoek zijn naar een software consultant of een software ontwikkelaar (app / website / desktop) in de regio West-Friesland, of daar buiten, neem dan contact met ons op.